Компактен и модерен едноспален апартамент

Компактен и модерен едноспален апартамент

Ако разполагате с малко жилище, живеете сами или просто искате да си направите модерен едноспален апартамент, значи тази публикация може да ви бъде от полза. Ще ви покажем работата на дизайнера Оксана Павлова, която е визуализирала идеите си в жилище, разположено на скромните 47 кв.м.

Макар и на малка площ, тук има всичко необходимо за ежедневните дейности. От уютното кътче за хранене, до удобния диван, който нощем се ползва за сън, тези идеи за малко жилище създават усещането, че минималистичното пространство е по-голямо, отколкото е в действителност. Естествената светлина, обливаща помещението допълнително допринася за уголемяване на пространството. Белите стени и светлия под са другата тънкост за визуалното увеличаване на площта.

Холът и кухнята са съчетани в едно преливащо пространство. Дизайнерът е заложил изцяло на модерно обзавеждане. Цветовете на лайм и лимонено жълто са акцентирани в дребни детайли, за да може неутралните тонове на сивия диван и на тухлените стени да изпъкнат и да създадат усещане за отворена площ. Зеленият гръб на кухненския плот е стилен акцент на общата ограничена цветова гама, а в същата тоналност добре изпъкват и столовете около масата. Трапезарията е позиционирана в близост до прозорците, а облото пространство на помещението прави интериора още по-интересен.

Дори на малка площ, с необходимата естетика и стил, не е никак трудно да създадете модерен едноспален апартамент.

Онлайн магазин на GRANDecor