Колекция уютни и красиви планински къщи

Романтичният образ на планински къщи

Вдъхновени от природата, днес ви представяме няколко уютни и красиви планински къщи, които си струва да бъдат видяни.

Пищна и красива природна картина, масивни дървени конструкции с големи прозорци, скалисти пейзажи и чист планински въдух – домове, пред които всеки средностатистически естет остава безмълвен. Големи каменни стени, масивни дървени основи, разчупени покриви от необработено дърво и красива веранда пред входа – това са малка част от особеностите на този тип къщи в планината.

Големите прозорци и високите палуби целят по-голяма видимост към обстановката навън. Конструкцията на постройките е въпрос на предпочитание. В зависимост от местоположението /дали се намира на склон, на равна поляна или в близост до язовир/, може да се моделира в алпийски стил, етажирана или като класическа едноетажна дървена постройка.

Камините, каменните облицовки, дървените ламперии и големите площи са неизменна част от типичните планински къщи.

Напоследък дизайнът на тези домове позволява голямо разнообразие. Тежкото масивно обзавеждане все по-често е измествано от избора на модерни конструкции и атрактивен бутиков дизайн.

Относно текстурите, употребени в тонирането на къщата, можете да вложите максимално въображението си. Сложността се определя от това дали сте използвали дървени трупи, каменни стени или сте заложили на олекотените мотиви.

При всички положения, добре е в един планински дом да има място и за изкуство. Красиви картини в рамки биха се вписали чудесно в обстановката.

Съчетайте естествената и изкуствена среда според личните си предпочитания.

източник

Онлайн магазин на GRANDecor