Колекция уникални плаващи домове

Предимствата и чарът на плаващи домове

Случвало ли ви си е да мечтаете за живот на брега на океана или в близост до море или езеро? Имате късмет. Днес ще ви пренесем на борда на няколко прекрасни плаващи къщи. Домове, които имат предимството да се местят по вода или просто да акустират на док. Разгледайте нашата селекция от красиви морски жилища.

Steeltec37 създават Aqua Floathome с мисъл и концепция. Екстериорът е впечатляващ, а отличното съчетание на метал и стъкло във вътрешността придават особена визия на жилището. Отличава се и с изключително луксозно обзавеждане. Външните стълби са интересна и ефектна идея.

BMT изработват проекта Sea-Suite. Той е с овална яйцевидна форма и това го различава от стандартните конструкции. Изглежда красив, модерен и луксозен. Това определено е едно изискано решение за плаващо жилище.

Архитектът Dymitr Malcewcan работи по красивият проект за плаващ дом в Сингапур. Характеризира се с дървена конструкция, големи стъклени стени, отворена концепция за кухня и хол и голяма покривна тераса.

Tanzania’s Manta Resort е същинско бижу. Разполага с подводна жилищна площ, палуба на морското равнище и тераса на покрива. Тук изживяването ще бъде неповторимо!

Ако не сте открили своят модел сред горепосочените, имайте предвид, че Bravada Yachts биха могли да проектират нещо за вас според личните ви предпочитания – дом, подходящ за морета, океани или езерни води.

Тези красиви плаващи домове със сигурност ще ви накарат да поискате да живеете във водата! Насладете им се!

източник