Класически пример за скандинавски шик

Класически модерен пример за скандинавски шик

Какво ще кажете за класически модерен апартамент? Звучи чудесно, особено ако добавим към това и доза скандинавски шик. Пренасяме се в Гьотеборг, за да се насладим на стилно жилище, разположено на площ от 63 кв.м.

Едва ли е нужно да подчертаваме кой е основният избор на цвят при избора на скандинавски дизайн. Типичното за скандинавския интериор искрящо бяло отново цари навред. Няма нищо по-чисто и по-подходящо за визията на подобно жилище. Бял под, бели стени, орнаментика и обзавеждане – звучи леко монотонно, а всъщност изглежда симетрично, подходящо и въздействащо.

На общия бял фон в апартамента, решен в скандинавски шик, е важно да се нанесат няколко добре подбрани цветни акцента. В тази връзка, тук подът и входната врата в коридора в светло дърво е отличен избор на дизайнера. Красива модерна картина в червено на стената, черна табуретка и лампион, пъстър килим и цветни възглавници балансират минимализма на цветовете в хола. Тухлената стена в трапезарията и черните столове около бялата кухненска маса са стилен избор в интериорния дизайн.

Спалнята е малка и тясна, но достатъчно удобна. Изгледът към терасата допълва романтичната й визия.

Тръбната мебел на балкона, в съчетание с нежни черно-бели възглавнички и красиви фенери в индустриален стил подсилват визията на апартамента.

Скандинавски минимализъм и шик – истинско удоволствие да поживееш в бяло!

Онлайн магазин на GRANDecor