Класическа вила в италиански стил

Класическа вила в италиански стил - верандата

Умбрия, Италия – място, където пейзажите са прелестни през цялата година и винаги в състояние да ви накарат да затаите дъх… Какво по-подходящо кътче за идилична вила можете да си представите? Тази стара и реставрирана класическа вила е необикновена и отлично издържана смесица между консервативен и съвременен стил. Италианска традиция в интериора и екстериора, преплетена с модерни луксозни решения я превръщат в наистина изискан дом.

Някои оригинални черти са запазени, и до голяма степен оформят ренесансовата атмосфера наоколо. Например, в много от стаите можем да видим подове и стени от груб камък в комбинация със стилно съвременно обзавеждане.

Кухнята е оборудвана перфектно както за приготвяне на бърз обяд, така и за изискана вечеря с много гости. А гледките през прозорците й са зашеметяващи.

В цялата вила присъстват отлично аранжирани места за сядане и почивка. Отвън пък, освен местата, където можем да разпускаме и да се храним, виждаме прекрасно аранжирана градина и отоплен басейн, които предоставят още възможности за прекарване на незабравимо време с или без компания.

Дали за бягство от ежедневието поне през уикенда или направо за живеене – тази класическа вила е идеална във всяко едно отношение.

Онлайн магазин на GRANDecor