Канадски мезонет с невероятна тераса

Канадски мезонет с невероятна тераса

В Монреал, Канада се намира един мезонет, който е може би най-прекрасното място за живеене в този град. Създаден от MU Architects, той има стил, грация и невероятна тераса на покрива.

Терасата е може би най-забележителната черта на това жилище, а в градското пространство, където възможностите за развлечения на открито са ограничени, такава тераса си е направо предимство.

Тя разполага с място за релакс, забавления за гости или просто за прекарване на малко ценно време с любим човек. В джакузито можете да разпуснете, докато гледате звездите, пръснати по нощното небе, а на откритата „трапезария” можете да се насладите на прекрасна лятна вечеря, колкото и относително да е това понятие в Канада.

Терасата разполага и със страхотен ъгъл, който е създаден отново с единствената цел да добави комфорт на това място и да направи още по-привлекателно за вашите гости. Можете да се настаните удобно на модерния диван и да се насладите на чаша от любимото си питие или пък просто да почетете книга през деня.

А споменахме ли за банята? Да, на тази тераса има и напълно оборудвана баня! А гледката към града от всеки ъгъл е като бонус към цялата й прелест!

Архитектите и дизайнерите от са се постарали и са създали уникално кътче, което е комплимент към съвременното и луксозно жилище.

Онлайн магазин на GRANDecor