Пример за елегантен дамски апартамент

Истински пример за елегантен дамски апартамент

С радост ви представяме един елегантен дамски апартамент, намиращ се в сърцето на Гливице, Полша. Нежност, романтика и свежест лъха от дизайна на жилището.

Комбинацията от класически и модерни мебели грабва вниманието ни. Съчетани са отлично, както стилово, така и чисто цветово.

Макар и тоновете да са доста на брой – наситени и по-нежни, всичко изглежда подредено, обагрено и балансирано по женски. Бял фон, нежни контрастни завеси, бутикова мека мебел, огледало с богата орнаментика, лампиони с кристални и порцеланови елементи, меки плюшени постели – всичко това е част от неповторимата атмосфера на този елегантен дамски апартамент.

Дървен под е в основата на цялото жилище, а бялата кухня излъчва романтика. Нежни осветителни тела с овални форми са балансирани с изобилието от естествена светлина, навлизаща във всяка част на жилището.

Фризове и фина орнаментика по таваните са важен сегмент от специалната визия на апартамента.

Бяла спалня с цветни акценти се откроява в пространството. Банята изглежда особено свежа. Белият тон е водещ и в тази част от дома. Откриваме ретро мотиви в дървения скрин и сребърна еднокрака масичка, в близост до пищната вана.

В този дом всяка дама би се чувствала специална!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor