Семпъл интериор с тюркоазени акценти

Изчистен интериор с тюркоазени акценти

Акцентите в интериорния дизайн са в основата на успешния проект на едно жилище. Има много начини да се подчертае визията, пространствата и формите на помещенията. Един от най-традиционните варианти е употребата на конкретен цвят. Колкото по-характерен е той, толкова по-стилно ще изглежда в обстановката. В този ред на мисли е добре да се избере цветен и ярък нюанс, който да се откроява ясно на по-светлия фон на жилището.

Ще разгледаме един апартамент в Барселона, който се отличава с интериор с тюркоазени акценти. Дизайнът му е дело на специалистите от дизайнерско студио Drôme Living.

Площта е ограничена и по тази причина като основен тон за цялото жилище е избрано бялото. Преобладават както мебелите в този цвят, така и част от стените и таваните на стаите. Вариации на сиво и кремаво присъстват като избор по стените на част от помещенията.

Помещенията са преходни и със свободен достъп помежду си. Липсват врати и други отежняващи конструкции в архитектурата.

Характерна особеност на дизайна е изборът за интериор с тюркоазени акценти. Разнообразни решения в този елегантен цвят присъстват във всяко помещение на апартамента.

Холът е приютил две малки преносими масички за кафе и тръбно кресло с олекотена модерна конструкция в този нюанс. На преобладаващия бял фон красиво изпъкват и част от страниците на секцията в тюркоаз.

Трапезарията е стилна и нежна. Тюлени венециански щори красят прозорците с плътен ширит в акцентирания цвят. Тюркоазен класически полилей над масата, малки декоративни възглавнички на канапето и секционен шкаф с малък тюркоазен щрих са прекрасните дизайнерски решения за това помещение. Белите мебели, бледите сиви стени и дървените кресла с резедави тапицерии около масата са останалите елегантни решения в трапезарната част.

Работната площ е част от холовата секция. Решена е в бяло, а непосредствено пред плота е позиционирана малка кокетна табуретка в любимия тюркоаз.

В спалнята цветовият акцент е оранжев. Една стена освежава обстановката и дава колорит на малката площ. Различността на тази стая й придава особена интимност. Това със сигурност е търсен ефект от дизайнерите.

Ако обичате стилните и добре организирани малки пространства, значи сте попаднали на правилното място. Насладете се на този чудесен интериор с тюркоазени акценти.

Онлайн магазин на GRANDecor