Интериор в нежно лилаво

Интериор в нежно лилаво

Разкошният дом от снимките се характеризира с интериор в нежно лилаво и със сигурност ще ви очарова. Цялостното усещане, което се създава, е за дом изпълнен с хармония и позитивизъм. Светлите деликатни лилави тонове се срещат във всекидневната, трапезарията, кухнята и банята. На техен фон контрастират детайли в бели и сребристи нюанси. Мебелите са умело съчетани в различни стилове така че да формират едно хармонично цяло. Единствено спалните са решени в различни цветове, за да се акцентира върху тяхната индивидуалност.

За да обзаведете дома си в лилаво не е нужно да избирате този цвят за всяка стая или за всяка мебел. Акцентите и декорациите, както и правилното им съчетаване правят дома уютен и приветлив. Нашите съвети са да изберете светлолилави кухненски шкафове, лилав килим за хола, както и да боядисате една от стените с лилаво така че да не се получи пренасищане.

Ако искате да споделите очарователния лилав интериор на дома си, можете да го направите като ни изпратите снимки на [email protected] или да посетите https://www.grandecor.bg/submit-design/

via

Онлайн магазин на GRANDecor