Интересни решения в прекрасен цветен хотел

Интересни решения в прекрасен цветен хотел

Цветовете са силно въздействащи, когато става въпрос за интериорен дизайн. Ето защо подборът им е основен приоритет на дизайнерите, а от изборът им зависи цялостния ефект на жилището и помещенията.

Този прекрасен цветен хотел ще ви зареди с положителни емоции. Щурият подбор на тонове излъчва ентусиазъм и настроение. Отваря врати през 2014 г. в Сохо, Лондон и е изпълнен с деликатна сложност, елегантност и пъстрота. Водещият дизайнер Кит Камп цели да създаде една корпоративна идентичност.

Когато веднъж се докоснеш до чара на хотела от веригата Firmdale е трудно да останеш безразличен. Съвременен британски стил и подчертана елегантност ни грабват още от градината пред входа.

Хотелът разполага с 91 стаи и апартаменти за гости. Всеки от тях се отличава със собствена идентичност – дизайн, колорит и обзавеждане. На територията има и 24 самостоятелни апартамента, 13 независими магазини, ресторант и бар. На разположение са и библиотека, спа център, фитнес зала, театър и градина за партита и събития. Боулинг зала в стил `50-те очарова с ретро излъчване.

Интересни и нестандартни са формите на помещенията. Като добавим и изборът на цветове, райетата и флоралните и пъстри мотиви, получаваме уникална идентичност.

Този прекрасен цветен хотел носи много настроение. Насладете се на гледката и вие!

източник