Интересни идеи за артистично обзавеждане

Интересни идеи за артистично обзавеждане

Ако сте артистична натура или имате нужда да украсите дома си в цветни мотиви, ще опитаме да сме полезни с няколко примера.

Този дом се намира в Woodlands, Лондон. Проектът започва със структурни изменения на имота като изграждането на ново мазе, разширение в ъгловите части, както и изцяло нова реализация на таванското помещение.

Артистично обзавеждане е заложено в цялостния проект. Във всяка стая присъстват разнообразни цветове, които са в приятно съчетание с тухлени стени и груби мазилки. Малки пъстри възглавнички, пръснати по плюшения тъмносин диван в хола са добър ход за създаване на настроение. Бяло „гнездо“, спуснато от тавана освежава обстановката.

В кухнята е заложено на винтидж визия, а дребните цветни детайли по рафтовете засилват ретро усещането. Изисканият дизайн на спалня е пример за артистично обзавеждане. Пъстри шалтета и контрастни завеси винаги са добър признак за естетика. Черни тапети с изображения на лебеди са необикновен, но очарователен акцент в стаята на една млада дама. Момчетата пък, се радват на фототапет с футболист на стената си. Понякога няколко хавлии на красиви цветя са достатъчни да разчупят атмосферата в банята. Такъв е случаят и тук.

Разгледайте този дом – ще уловите безброй красиви възможности.

via

Онлайн магазин на GRANDecor