Интересна къща в Лондон

Интересна къща в Лондон

Добре дошли в един нетрадиционен дом, който ще ви впечатли в невероятна смесица от стилове и цветове. Тази интересна къща се намира с Лондон и привлича вниманието на всеки гост с дръзка комбинация от декоративни елементи.

Във всекидневната откриваме две мраморни камини, персийски килими, абстрактни картини и ловни трофеи, които изненадващо се вписват чудесно на едно общо пространство. Червените акценти, като завеси и тапицерия на меката мебел, създават контраст на фона на белите стени и тавани.

Кухнята от друга страна е решена в стил рустик, напомняйки за кухнята в стара провинциална къща. Тук употребата на цветове и декорации е много по-обрана. Камината е елемент, който очевидно присъства във всяка стая от дома, тъй като можете да я откриете в стаята за развлечения, спалнята и дори банята.

Макар и всяко кътче от тази интересна къща да заслужава внимание, това което ни впечатли най-много е задния двор. Там е оформен чудесен кът за почивка на открито, подходящ за дрямка, чаша чай или няколко увлекателни часа с любимата книга в ръка.

Представяте ли си удоволствието да прекараш неделния следобед на леглото в градината?

 

Онлайн магазин на GRANDecor