Интересен пъб с приключенски дизайн

Интересен пъб с приключенски дизайн

Този очарователен пъб, намиращ се в Букурещ, Румъния е оригинално и интересно проектиран от Jooco Studio. Всички помещения в него са напълно различни едно от друго и всяко носи своя стил и забавен характер. Тематичното име на това място –  Journey (пътуване, от англ.)- подсказва и главния замисъл на целият проект. Идеята е да се създаде едно цяло приключение за вас, като посетители, докато минавате от стая в стая.

Този пъб разполага наистина с всичко, от което бихте могли да се нуждаете, за да си прекарате страхотно и да не разберете как е отлетяло времето. От малка сцена, на която се поставят концерти до подземна зала за игри, тук ще се намери по нещо за всеки вкус. Има даже и тераса оформена като градина с много зеленина и удивително идейно осветление. То е под формата на красиви лампи, пресъздаващи идеята за светулки и оформящи една наистина уникална атмосфера.

Стаите се преливат една в друга, като правят преживяването наистина специално за всеки посетител. Дали за обяд и игри с приятели или за романтична вечеря, този пъб е чудесен избор.

via