Интересен и необикновен градски апартамент

Разположен в един от най-оживените квартали на Ню Йорк – Бруклин, този разкошен градски апартамент крие в интериора си не малко чудеса и загадки….същински стъклен дом.

Срещу един от големите панорамни прозорци ни посреща стилен нисък шкаф от разноцветно дърво с ефектни крачета в черно и златисто. Пред тях мързеливо се протяга кожен килим със зеброва шарка и удобна правоъгълна табуретка. Прекрасен кът, който ни отвежда към едно по-вълшебно място в този градски апартамент – всекидневната. Различни по стил дизайнерски решения се борят за първо място по лукс и уникалност. Но измежду плюшения диван и атрактивните дървени столове, покрити с кожи от африкански животни, като красиво бижу проблясва малка холна масичка, уникална със златния си плот и несиметрични форми. Колекция от произведения на изкуството краси стената и подсилва загадчността на този приказен градски апартамент.

Трапезарията е изчистена от излишни мебели и декоративни елементи, но въпреки това впечатляваща. В центъра й стои голяма правоъгълна кухненска маса от дърво, около която се разполагат 6 стола с меки кожени седалки. Фините овални форми на плота, облегалките и крачетата на всяка мебел представят съвършен танц от грация и елегантност.

Сивия и златист цвят в кухнята стоят изключително шик в комбинация с мраморния кухненски плот и красивите бар столове от натурално дърво.

Изключително оригинален!

Онлайн магазин на GRANDecor