Модерен интериор на малък апартамент от ALL in Studio

Интересен и модерен интериор на малък апартамент

В днешно време е значително по-лесно да създадеш красиво и елегантно жилище, било то и с по-малки размери. Дори и да имате виждане за нещата, нашият съвет е да се доверите на професионалистите, които за щастие вече можете лесно да намерите и в България.

Днес ще ви запознаем с дейността на дизайнерите от  ALL in Studio, които са създали проект за едно уютно жилище в София, разположено на скромната площ от 55 кв.м. Да погледнем избора на специалистите за интериор на малък апартамент.

Когато имаме ограничена квадратура е добре да се възползваме максимално от пространството. В този случай е работено главно върху идеята домът да има семпла и изчистена съвременна визия и да е подходящ за млад човек, който често отсъства от дома си. Дизайнерите отлично са избегнали консерватизма на стериотипа и са проектирали едно стилно, практично и модерно пространство.

Помещенията като кухня, трапезария и спалня се преливат едно в друго. Това е определящо и при изборът на цветове. Заложено е на основни четири нюанса – бял за стените, бежов и черен за обзавеждането и син за акцентите.

Светлият фон на стените създава допълнителен простор. Пъстрият фаянс е употребен като акцент, както в кухненската част, така и в банята.  Мебели в черно и бежово са съчетани с черния цвят на кухненските шкафове и мокета под леглото. Плътните сини завеси в съчетание с рамката на леглото допълват чара на стаите. Красив тапет с изглед от птичи поглед на стената до спалнята създава допълнителен простор.

Осветлението е решено посредством лунички, семпли модерни полилеи и настолни лампи в инокс и прозрачно стъкло.

Всеки детайл в жилището е премерен. Пространствата са отворени, обзавеждането е минималистично. Красив интериор на малък апартамент. Идеално решение за млад и енергичен човек!

Онлайн магазин на GRANDecor