Интересен дом или красиво преобразена църква

Интересен дом или красиво преобразена църква

Няма съмнение, че има нещо магнетично в начина, стила, формите и позициите в пространството, които са вложени в дизайна на тази преобразена църква в Чикаго, Илинойс. С много вкус професионалистите от Linc Thelen Design и Scrafano Architects са създали дом за семейство с три малки деца. Трансформирали са църковната сграда в елегантно жилище с модерен интериор и 7 спални.

Приятно впечатление оставя съчетанието на съвременен дизайн, в комбинация с характерни особености от миналото на сградата. Красивите стъклописи, камбанарията и високите тавани са преплетени с интересни и ефектни решения за модерно обзавеждане на къща.

Оригиналната форма на прозорците и големите открити пространства носят белега на естествената конструкция на църквата.

В сградата преобладава белият цвят. Архитектурният силует, ефектните тавани и естественото осветление, обаче са в плавен диалог с непретенциозния цвят на пространствата.

Отличното преливане от бяло, през сиво и черно в интериора, категорично подчертава съвременната визия на красивата, преобразена църква.

Обзавеждането е минималистично, но за сметка на това прозира изключителния усет на дизайнерите към форма, детайл и акцент в пространството. Гредите по тавана, скосовете, плъзгащите врати, оригиналните полилеи и нежните декорации по стените са отличен пример за стилен интериор.

Комбинация от модерно и индустриално виждане ни пленява в просторната кухня. И тук всичко е решено в самодостатъчните бяло, сиво и черно.

Спалните на родителите и децата са по-семпли, свежи и без излишно заети пространства. Таваните са скосени или снижени, съобразно конструкцията на сградата. Всеки разполага с удобна баня, прилежаща към спалнята му.

С невероятен усет към детайла и с особена чувствителност, дизайнерите на къщата са се справили перфектно с преобразяването. Всеки ъгъл и детайл от интериора си струва да бъде погледнат. Перфектните позиции на акцентите в обзавеждането не ни дават повод да се колебаем. Магнетичността ни завладява от пръв поглед! Страхотен дом, нали?!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor