Изящен бял интериор в Сиатъл

Изящен бял интериор в Сиатъл

Белият цвят е израз на чистота, свежест и голяма доза нежност. Сам по себе си е колкото семпъл, толкова и силен, за да стои добре самостоятелно в обзавеждането на един дом.

Предстои да се уверите сами колко впечатляващо би могло да е моногамието, като се запознаете с този изящен бял интериор в Сиатъл, дело на дизайнера Christian Grevstad. Лукс и елегантност лъхат от всяко помещение в апартамента, разположен на високо в сградата.

Първото предимство на бялото е това, че разширява визуално пространството. Когато таванът, стените и обзавеждането са в този цвят се придава допълнителна свежест.

Блясъкът на мебелите в тази бяла кухня в паралел с огледалните колони и огромните прозорци са допълнтелното очарование на пространството. Леки кремави нюанси на пода и в част от обзавеждането кореспондират добре с белоснежния вид на стаите.

За да не се получи скучна еднообразна картина, във всяко помещение дизайнерът е поставил по няколко дребни акцента в силни тъмни тонове – табуретка, възглавници или полилеи. От входното фоайе до най-крайните точки на жилището се наблюдава деликатно взаимодействие на бяло с черно.

Този изящен бял интериор в съчетание с приказната гледка към символа на Сиатъл – Space needle превръща домът в сбъдната мечта. Оценете го и вие!

източник