Изобилие от естествени материи в очарователна вила

Изобилие от дърво и естествени материи в очарователна вила

Даже в най-дребните си детайли, тази очарователна вила представлява едно истинско бижу. Обединява хармоничното смесване на цвят и текстура.

Основният чар на испанската къща идва от съчетанието на традиционна чувствителност и модерно излъчване. Направена е изцяло от дърво. Архитектурата е разчупена и интересна – скосени тавани, гредореди, вътрешни дървени стълби и парапети.

Интериорът на този дом е впечатляващ – естествено дърво и семпли памучни материи. От тук можете да вземете идеи за декорация на хол или обзавеждане на спалня. Пространствата са отворени и всекидневна, трапезария и кухня плавно преливат в едно общо пространство. Меката мебел, традиционната маса със столове и кухненското обзавеждане са семпли, но ефектни. Издържани са в бледи тонове и изпъкват отлично на фона на дървените облицовки. Прозорците са достатъчно големи, за да пропускат необходимата дневна светлина. Спалнята е малка, но кокетна и излъчваща традиционната испанска романтика. Камината в ъгъла придава уют. Прозорецът в банята е връзката с живата природа навън. Отваря помещението и го прави удобно и светло, въпреки скосеното пространство на тавана. Съчетанието на хладен бетон и дървени повърхности задава модерен вид на банята. Благодарение на цялостния си облик, дизайн и материали, с които е изградена, тази очарователна вила ни впечатлява без усилия.

via

СПОДЕЛИ МНЕНИЕ

Напиши своя коментар!
Въведи твоето име