Изискан скандинавски интериор в сиво

Изискан скандинавски интериор в сиво

Скандинавският стил в интериора отново грабна вниманието ни. Каним ви да разгледате един свеж апартамент, намиращ се в столицата на Полша – Варшава. Разположен на 80 кв.м, той впечатлява с изискан скандинавски интериор в сиво.

Както знаем, типичен за този северен стил дизайн е класическия бял цвят. И тук няма да срещнем отстъпление от тази тенденция. Основната тоналност е бяла и на този изчистен фон са нанесени всички възможни нюанси на очарователното сиво – от бледо, млечно и пастелно, през силно, наситено и дори черно.

Сивият цвят се открива във всеки елемент от жилището. Има го по стените, съчетан с фино бяло в райе. Използван е в избора на мека мебел, столове, пейка, табла за легло, килими, кресла, шкафове и дребни акценти. Особено често се среща и като тоналност в избора на подова настилка. Отлично съчетан с бяло по пода в кухнята и банята можем да видим гранитогрес, описващ геометрични фигури.

Райе, ромбоиди и гланцирани повърхности са акцентите, които откриваме във всеки ъгъл на този скандинавски интериор в сиво. Впечатление прави изборът на естествени материи и правилни форми. Макар и концентриран в два основни тона, в този дизайн няма нищо скучно и еднообразно. Всеки елемент е поставен на точното място в пространство и носи своя принос за визията на дома.

Наред с впечатляващата си визия, домът е функционално разположен, много уютен и светъл. Прозорците са големи и естествената светлина се отразява успешно във всеки отблясък на белите стени и облицовки.

Оригинални решения в интериора будят нашето уважение. Осветителните тела са изпълнени в еднотипна форма и целенасочено висят от тавана. Столовете около масата са бутикови и всеки носи своята индивидуалност.

Ако харесвате скандинавски интериор – не се колебайте, а заложете на него при обзавеждането на дома си! Той е съвкупност от стил, елегантност, свежест и топлина. Уверете се!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor