Изискан минималистичен тавански апартамент

Изискан минималистичен тавански апартамент

Днес ще ви покажем минималистичен тавански апартамент, дело на украйнския архитект Станислав Каминский. Един наистина оригинален проект, който заслужава уважение. Малко, таванско помещение в Киев, Украйна, разположено на ограничената площ от 32,6 кв.м. Отличен пример за дизайнерски нюх в създаването на модерен апартамент.

Основно правило при работата върху малки пространства е максимално усвояване на квадратурата. За целта трябва да се спазят няколко важни правила:

  1. Изберете светли тонове за фон и обзавеждане. Това е първата стъпка да освободите визуална площ.
  2. Точната подредба на мебелите е задължително условие. Запълнете всяко ъгълче с подходящ детайл. Заложете на вградените гардероби и шкафове. Килерът винаги ще ви бъде от полза.
  3. Минималистичен подход при избора на обзавеждане. Не претрупвайте помещенията, а внесете само най-необходимото.
  4. Придържайте се към избор на малък набор от цветове. Добър подход е изборът на един цвят за под и ламперии.
  5. Заложете на мултифункционалните мебели. Един барплот може да бъде едновременно библиотека и работна повърхност.
  6. Завършете интериора с красиво произведение на изкуството или друг интересен акцент. Това ще внесе колорит и уют дори на малко пространство.

В този минималистичен тавански апартамент изборът на дизайнера да тонира в бяло, сиво и естествено дърво е наитина впечатляващ. Всеки детайл е на точното място и от жилището лъха уют, топлина и практичност. Прекрасен дом, нали?

Онлайн магазин на GRANDecor