Изискан и просторен бял апартамент

Изискан и просторен бял апартамент

Замисляли ли сте се как би изглеждало жилище, тонирано изцяло в бяло? В интериорния дизайн често се залага на тази формула, особено ако пространствата са ограничени. В други случаи, обаче, с избора на подобен интериор целим да постигнем свежо скандинавско излъчване и нежна визия.

Избрахме да ви запознаем с един просторен бял апартамент. Тук пространствата са големи, таваните са високи, помещенията са преходни и всичко е снежно бяло. Изглежда красиво и стилно и предстои да се уверите.

Когато всичко в жилището е еднотоново, има опасност да преминем границата на баланса. По тази причина, както и в този случай, дизайнерите са избрали да вложат леки акценти в различни ярки цветове, за да пречупят монотонността и да подчертаят обзавеждането.

На първо време контрастът идва от цветния дървен под. Всички стаи са с елегантно дюшеме в цвят череша, а бяло краси стените, таваните, дограмите и мебелите. Интериорът изглежда красиво и стилно, особено когато имаме точните акценти в ярки цветове. Възглавнички в сиво и синьо, табуретки и столчета в охра, ретро камина в тюркоаз и красиви черги в разноцветно райе изпъкват чудесно на белия фон.

Големите прозорци в жилището пропускат много естествена светлина и това е още една предпоставка за отличната визия на дома. Като добавим и вариантите на гланцирани и матирани повърхности, разнообразието се подсилва значително.

Архитектурата на този изискан дом е видимо старинна. Високите тавани, дограмите с множество големи и малки прозорчета, курнизите и разчупените коридори са в подкрепа на казаното. В тази връзка, изборът за бял цвят е и леко нетрадиционен. Завършеният резултат, обаче, ни доказва, че експериметът да се гони скандинавско излъчване в ретро визията е безспорно подходящ избор. Белият цвят винаги дава повече възможности за действие в дизайна. Няма тон, който да не си партнира добре с бялото, затова смело залагайте на тази основа.

Разгледайте галерията ни и се насладете на този прекрасен дом! Заложете на снежно бяло у дома!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor