Изискан интериор с шаби шик акценти

Изискан интериор с шаби шик акценти

Чисто бяло пространство, топлина на естествено дърво и изискан интериор с шаби шик акценти – това са трите фактора, определящи тези 76 кв.м. като идеално място за живеене.

Стилът, заложен в дизайна е категорично подчертан. Всеки акцент и детайл в пространството е поставен на точната позиция. Откровената свежест се определя от белия фон, съчетан с естествената светлина, навлизаща във всеки ъгъл на дома.

Нетрадиционните форми на жилището – скосените стени, ъгловите рапределения, интересните ниши и преходността на нивата, всичко това е идеална предпоставка за красив интериор с шаби шик акценти.

От леките памучни щори, през орнаментите от ковано желязо, ефектните закачалки и мебелите с красив дизайн до ръчно изплетените шалтета и покривала по мебелите, всичко в дома е стилно, нежно и свежо.

Цветовете са безупречно подбрани. Чисто бяло прелива в кремав и карамелов меланж и отеква в сиви отенъци по мебелировката. Семпли паравани разделят умело нетрадиционните пространства в помещенията. Като особено подходящо решение са използвани в детската стая със скосен таван.

Шаби шик акцентите са употребени навсякъде в дизайна. Откриваме ги като красив обков на скринове и шкафчета, необработени щайги от дървени летви, ретро часовници с метална конструкция, тежки масивни полилеи с конопени въжета над плота и интересни лавици във всички помещения. Всичко е изпипано до максимум и изглежда забележително на свежия бял фон.

Сребристите кафези и посуда и красивото старинно бюро са подходящ декор за пространството между помещенията на горния етаж. Скосовете на стените и таваните са прецизно използвани за детска и гардеробна. Всеки кът и ниша от дома са практично уползотворени.

Разглеждайки галерията ни, ще забележите дребни, но особено практични и ефектни решения. Дървените кутии са един от тези мултифункционални акценти. Поставени на стената се оказват стилна идея за съхранение на шапките и шаловете ви в коридора. Ще свършат идеална работа и като кашпа за цъфтящи растения или за да приютят бутилките с подправки, които използвате в домакинството.

Изчистена, свежа и нежна обстановка – шаби шик визия на шведска почва.

източник

Онлайн магазин на GRANDecor