Изискан дизайн в модерен цветен офис

Изискан дизайн и стил в модерен цветен офис

Дизайнерска фирма Apostrophy от Банкок преобръща реалността и пространството в един очарователен модерен цветен офис. Проектът “Apos²” е реализиран във втората им фирмена сграда в Тайланд.

Цветовете са водещи в дизайна на помещенията – силно, ярко, едноцветно. Нестандартен и интересен подход, който несъмнено води със себе си силно въздействие. Изборът на един наситен тон в интериора е изпитание и предизвикателство.

Офисът е изграден на три нива, всяко от които е оцветено в един единствен тон – жълт, син или червен. Тяхната последователност не е случайна, а има точна и ясна цел.

Първото ниво е избрано в червено. Предизвикателният огнен цвят приканва посетителите към офиса и буди любопитство. Металните конструкции на мебелите са нетрадиционни, но практични.

Вторият етаж е обзаведен в красив син цвят, където е и основната работна площ в офиса. Пространството е балансирано, мебелите са подредени по краищата на стаята, като това цели да се осигури допълнителен простор.

Третото ниво е ободряващо и носи настроение в офисното пространство с оригиналния избор на жълт цвят. Това е мястото за сбирки и заседания на работния персонал.

Интересно решение са надписите, които наблюдаваме на всички нива по стените, както и на стълбищата между етажите. Този нетрадиционен подход за създаване на модерен цветен офис заслужава нашето уважение!

източник