Изискан апартамент с луксозно обзавеждане

Изискан апартамент с луксозно обзавеждане

Често красотата и удобството се изразяват чрез цветове, съчетания и форми. Пример за това е този изискан апартамент, намиращ се в Москва, Русия. Неговият дизайн е дело на молдовската фирма GAS (Grosu Art Studio). Основният чар на жилището идва от съчетанието на цветовете. Бяло, въглен и тъмно кафяво са основните тонове, които подсилват естетиката в дома. Бели стени и тавани са в контраст с тъмен под в хола и кухнята. Изискани иноксови елементи са част от луксозно обзавеждане. Бутикови кристални полилеи се спускат ниско над масата за хранене. Нежни лунички осветяват пространството над лавиците в хола.

Кухнята е практична и удобна, т.к е отворена към всекидневната зона и позволява комуникация между членовете на семейството пред печката и телевизора.

Спалнята е интимната част на този модерен апартамент и е сътворена върху същата черно-бяло палитра със сиво-кафеникави отенъци. Абстрактна картина е позиционирана над ниското, тъмно легло. Фееричните завеси и иноксовите високи кашпи засилват уютната атмосфера в помещението.

В детската стая властва оранжевото. В комбинация със синьо и бяло, тази стая е пример за луксозна визия на детско помещение. Интересните щрихи на мини роботи по стените подсилват модерното излъчване.

Ако обичате изчистени, свежи и модерни пространства, откраднете идеи за дома от този изискан апартамент.

източник

Онлайн магазин на GRANDecor