Чудесна селска къща

Още с влизането си в тази селска къща можете да се изгубите сред множеството чудновати вещи, орнаменти и куп интересни неща, които няма да откриете в типичния градски апартамент, например. Особеното в случая е, че в този хаос има ред. Иначе казано, всяко нещо си е точно на мястото и умишлено е добавено с вкус и стил към интериора, за да му придаде характер и уют.

Белите стени, таваните и гредите по тях, заедно с някои мебели в натурални цветове носят едно особено успокояващо усещане за близост със земята, а ярките цветни акценти вдъхват живот и весело настроение на този дом.


 

Цветни акценти от магазина на GRANDecor


 

Особено интересни са ни аксесоарите под формата на големи калинки. Много симпатичен е и декорът на банята – с детайли и цветове в средиземноморски стил. От спалнята пък, през френски тип врати, се излиза на покритата веранда с изглед към прелестна градина. Там е идеалното място да се насладите на чаша чай или кафе и ванилови бисквитки. Или пък просто така да поседите сред тази провинциална идилия и да се радвате на спокойствието.

Тази чудесна селска къща е мечта за всеки художник или въобще човек на изкуството.

Онлайн магазин на GRANDecor