Живописна вила с модерно излъчване

Живописна вила с модерно излъчване

Днес ви предлагаме да се насладите на една живописна вила с луксозно обзавеждане. Тя е разположена сред красиви зелени гори на брега на езерото Снагов в Румъния. Професионалистите от DOOI Studio създават този проект, като го превръщат в убежище за отдих.

Комбинацията на естествения блясък и премерения лукс е силно въздействаща. Всяко пространство е в непосредствен диалог с природата наоколо. Раздвижена архитектура, екстериор от камък и дърво, големи светли прозорци, нежни ламперии, високи и окачени тавани са малка част от предимствата на тази живописна вила.

Нежни и топли пастелни нюанси на бежово, кафяво и оранжево преливат на територията на дома. Стъклени перила определят отворения тип на пространствата. Изящни осветителни тела в разнообразни форми и цветове придават допълнителен блясък в обзавеждането. Мрамор, италиански паркет, оребрено розово дърво и бутикови мебели са част от уютното излъчване на вилата. Злато, платина и инокс са нюансите, преобладаващи в спалните и баните. Пищна гледка се открива от всеки ъгъл в помещенията.

Красива веранда допълва екстериора. Стил, лукс и удобство – идеалната комбинация, гарантираща страст и вдъхновение.

 

Онлайн магазин на GRANDecor