Весел и цветен женствен интериор

Необходимостта от женствен интериор у дома

Днес ще ви представим един невероятно свеж женствен интериор, който открихме в Мадрид. Всяка дама има собствено виждане за това как най-добре да придаде женствен облик на дома си. Ние, обаче, ще се опитаме да ви бъдем полезни с част от детайлите, които сме открихме в този очарователен апартамент, простиращ се на 67 кв.м. Идеята на дизайнерите е била да създадат свежа, ефирна, нежна и красива атмосфера. И са успели, уверете се сами!

На първо място тук е използван приома за визуално разширяване на пространството. Веднъж чрез тонирането на голяма част от дома в бяло и втори път чрез стъклената преграда между спалнята и хола.

Изборът на топли и нежни цветове – розово, лилаво, тюркоаз, бежово, екрю и бяло е своеобразен прилив на допълнителна свежест и светлина в жилището. Пъстротата на тези тонове внася голяма доза настроение.

Като цяло женствеността е необятно понятие. Когато става дума за обзавеждане обаче, в повечето случаи тя се отъждествява с избора на дребните детайли и декорации.

Именно затова основен фактор в създаването на женствен интериор са малките неща като например вази с красиви цветя, нежни десени в дамаските, плетени подноси, ефектни сламени полилеи, пъстри чаши за кафе, елегантни бар столове, фигурален фаянс и какво ли още не. Всеки елемент от обзавеждането на този прекрасен дом подсказва за индивидуалността на дамата, която го обитава.

Бъдете креативни, мили дами! Доверете се на нашия избор и грабнете идеи за своето жилище. Със сигурност ще заживеете с усмивка!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor