Ефектна реконструкция на апартамент в София

Ефектна реконструкция на голямо жилище в София

Реконструкцията на жилище е предизвикателство, с което не всеки би се захванал. Затова си има професионалисти, които умеят да съчетават добре нашите очаквания с най-подходящите тенденции в съвременния дизайн.

Жилището, с което ще ви запознаем днес, е дело на ALL in Studio и е пример за ефектна реконструкция на жилищна площ от 110 кв.м и тераса с пищните 50 кв.м.

Собствеността е на младо семейство с деца, които са привърженици на модерното звучене и търсят удобство, красота и практичност в едно. Как се постига това? Нека видим един от вариантите.

Тъй като говорим за мащабна реконструкция, трябва да споменем, че за да извлекат максимална полза дизайнерите значително са променили разположението на стаите. След тяхната намеса помещенията и апартаментът като цяло изглеждат значително по-просторни. За доказателство можете да разгледате снимките преди и след преобразяването.

Основна роля в минималистичното обзавеждане играят цветовете. Подбрани са земни, топли тонове, които допринасят за цялостната релаксираща атмосфера на дома.

Осветленито е интересно и модерно. Откриваме разнообразие от луни, аплици, насочващи се тела и полилеи със съвременна визия. Пердетата са предпочетени пред на щорите – ясна предпоставка за повече уют в стаите.

Насладете се на работата на младите дизайнери от ALL in Studio!

Онлайн магазин на GRANDecor