Ефектен модерен интериор с весели акценти

Забавен модерен интериор у дома

За да може един апартамент да е красив, не е необходимо да тъне в бляскави декори или скъпи материали. Дори няколко закачливи акцента могат да го превърнат в дом с ефектен модерен интериор.

Представяме ви два апартамента, дело на дизайнерите от Plasterlina.

Първият апартамент се намира във Варшава. Всекидневната плавно преминава в кухня. Цялото помещение е тонирано предимно в бяло и дори подът представлява състарено и избелено дюшеме. Пространството е отворено и от прозорците навлиза голямо количество естествена светлина, която визуално увеличава пространството. Интересен детайл е барплотът, който прелива в повърхност, явяваща се гръб на телевизора. Едната от стените представлява черна дъска, която художествено е изписана с тебешир. На съседната са подредени дребни закачливи картини, които създават забавен привкус на интериора. Тази декорация на хол е семпла, но ефектна, макар и съчетание от два основни цвята – бял и дъб. Спалнята е красива с нежната ламперия, която е добре прикрито пространство за гардероби и голямо огледало. Интересно изглежда стената зад леглото, облепена с тюркоазен тапет на ситни бели точки. Като прибавим и нежните шкафчета в блед нюанс на същия цвят и контрастните черни лампиони се получава един ефектен модерен интериор. Оранжеви постели и геометрични форми по стените допълват веселия тон на обзавеждането.

Вторият апартамент се намира в полския град Лодз и тук светлите тонове отново са водещи. Акцент в хола се постига с тъмните пастелни стени, контрастиращи с етажерките в светло дърво. Приятна и весела атмосфера придават тухлената стена с артистичната картина, трикрака масичка за кафе, интересния наклон на осветителните тела и стилажа за книги. Кухнята е малка, но тонирана само в инокс и естествено дърво. Нежното осветление се допълва от естествената светлина от прозореца. Пространствата са открити и преходни.

Две жилища – модерни, приветливи и удобни. Вижте ги!

Онлайн магазин на GRANDecor