Ето какво може да направи една стъклена стена с дома ви

Ето какво може да направи една стъклена стена с дома ви

Тази провинциална къща е преобразена до неузнаваемост само с построяването на една пристройка, с изцяло стъклена стена. И вместо да отнеме от романтичния му чар, тя е добавила едно ново и съвременно измерение към красотата на този дом.

Идеята и нейното изпълнение са на архитектурната компания Visionsivision и освен ефектна като визия, тази къща е и функционална. Самата стена не е просто един голям прозорец. Тя предоставя и много място за съхранение на най-различни вещи и аксесоари, които и сами по себе си биха могли да бъдат декоративни акценти, освежаващи помещението. Или пък просто да са под ръка, когато потрябват.

Стъклената стена стига почти до тавана, изглежда стилно и осигурява изобилие от естествена слънчева светлина. Някои от рафтовете, които я разделят на ефектни и практични квадрати за поставяне на какво ли не върху тях, са по-големи и представляват всъщност плоскости, които могат да бъдат използвани като бюро и маса. А и няма нищо по-хубаво от това да си седиш удобно на топло и директно да наблюдаваш дивата природа навън.

 

Онлайн магазин на GRANDecor