Етаж от къща превърнат в уютен дом за младо семейство

Етаж от къща превърнат в уютен дом за младо семейство

Съчетанието на естествени материали, изобилие от светлина и обзавеждане в земни тонове е отлична предпоставка за създаване на домашен уют и балансиран интериор в един дом.

Апартаментът, който ще посетим, е декориран от интериорния дизайнер Каролина Хунес и е пример за съвременен, планински дизайн. Тук традиционното тъмно дърво е заменено с интериор в светли цветове, много свежест в акцентите, бели повърхности и изобилие от естествена светлина. Жилището, което представлява етаж от къща, се намира в долината Аран, Испания и е разположено на площ от 80 кв.м.


 

От магазина: Планински интериор с модерно звучене


 

Каменната облицовка, камината и красивия дървен под в хола са в елегантен паралел с гредореда в бяло, бежовата мека мебел и ленените бели венециански щори по прозорците.

Точно зад всекидневната в едно общо пространство е разположена светла и функционална кухня. Малък барплот разделя визуално площта с комфортна П-образна трапезария. Тук присъстват морски мотиви – бяло и синьо райе, млечносиво и пастелно зелено.

П-образна трапезария

Спалнята е решена в бяло, бежово и естествено дърво. Помещението в кънтри стил е малко, но много уютно. Също толкова очарователна е и детската спалня. Двете легла разположени на различно ниво са покрити с памучни чаршафи на елхички, а около тях откриваме мебели от естествено дърво в бяло.

Този красив семеен дом безспорно оставя усещенето за чиста енергия, топлина и домашен уют.

Онлайн магазин на GRANDecor