Ергенски апартамент за ценители на красотата

Ергенски апартамент за ценители на красотата

Този красив дом в Москва, Русия е идеалният ергенски апартамент за почти всеки съвременен човек, който цени красивото и практичното. Създаден от дизайнерския екип на M2 Project, този дом се намира на подходящо място, обзаведен е добре и е с категорично подчертана мъжественост.

Цветовата схема и различните нюанси подчертават тази основна идея – сиво в идеално партньорство с бяло, минималистична детайлност и дребни характерни акценти. Малка кухня, добре оборудвана и декорирана в бели лъскави плочки на стената. Плавен преход към изявено мъжко пространство в хола. Стената в тъмно сиво доминира в стаята, а колоритен часовник и рамкирани картини по стените добавят цветни петна, които подобряват вида на този ергенски апартамент.

Банята е компактна и сравнително малка, но си има всичко, от което човек има нужда. Модерна стъклена душ кабина, пространство за съхранение за кърпи и дори място за пералната машина. Този малък, но напълно функционален апартамент с ретро привкус е зареден с емоция и много стил. Малка тераса открива пространство и гледка към целия град. Ето само толкова е нужно, за да се чувстваш добре!

Онлайн магазин на GRANDecor