Елегантна визия или стилен парижки апартамент

Елегантна визия или стилен парижки апартамент

Едва ли има човек, който чувайки „Париж“, да не асоциира с думите стил, красота, мода и елегантност.

Днес ще ви запознаем с пищен парижки апартамент, разположен в квартал Трокадеро, с изглед към река Сена и Айфеловата кула. Отлична работа на площ от 500 кв.м. е свършил дизайнерът Francois Champsaur. Този модерен дом е израз на отличното съчетание на минало и настояще – екстравагантен, премерен лукс, съчетан с нежна и семпла чувствителност.

Топли пастелни нюанси са избрани за основни с помещенията. От снежно бяло до бежово се преливат в стени и подови настилки. Контрастно на тези тонове стоят елементи в черно, тъмно кафяво, венге, резеда и синьо.

Наблюдаваме минималистичен дизайн, който още по-силно въздейства върху възприятието. Прекаленото натрупване на мебели не позволява да вникнем в същността на конкретното решение или декорация. Тук този момент е избегнат професионално. Всичко е премерено и стилно.

Всяко помещение носи индвидуалност – от форма до цветове, изборът на обзавеждане е различен. Това прави и общата визия още по-интересна и неповторима.

Нестандартен параван, асиметрични етажерки, медни табуретки, черна стъклена маса, пухена дамаска и златни декорации са част от това луксозно обзавеждане на всекидневната.

Спалнята е тонирана в бяло и синьо. Изборът на гланцирани повърхности с омбре визия допълва класния вид на помещението.

Мрамор, дърво и памук, изразени само в два цвята – бял и бежов носят очарователния вид на банята.

Всеки аксесоар в този парижки апартамент е символ на стил и изисканост. Насладете се и вие на това своеобразно вдъхновение в художествена рамка!

източник