Елегантен и красив еклектичен апартамент в Париж

Елегантен и красив еклектичен апартамент в Париж

Само фактът, че разглеждаме жилище в най-романтичния европейски град – Париж, ни дава основание да очакваме нежна, елегантна и стилна визия. Представяме ви един красив еклектичен апартамент – истински пример за отличен вкус и въображение.

Балансът на цветовете е основен приом при избора на дизайн. Тук професионалистите са заложили на много и различни нюанси, но вложени перфектно в малки, дребни детайли и разположени на един основен фон – белият.

Красив гланциран паркет в топъл тон и нетрадиционно нареждане е изборът за подова настилка в холовата част. Кухненският бокс се отличава с красив фигурален фаянс в традиционното черно и бяло.

Нетрадиционно и ефектно изглеждат огледалните маси, подбрани за трапезарията и всекидневната.

Впечатление правят и шкафовете в цялото жилище, които са избрани умишлено в един и същ цвят – този на естественото дърво.

Осветителните тела в този красив еклектичен апартамент са висящи като преобладават стъклените и традиционни овални форми.

Плюшен черен диван в хола, в съчетание с маслено зелен лампион и традиционна камина в бяло и черно, подчертават еклектиката в обзавеждането.

Лилаво, жълто, розово, сиво, металиково и червено са силните ярки цветове, употребени в избора на декоративни детайли. Те придават настроение и живинка в стилния дом.

Насладете се на този красив апартамент в Париж. Със сигурност има с какво да ви впечатли!

Онлайн магазин на GRANDecor