Елегантен интериор в сивата цветова палитра

Стилна всекидневна

Отворените площи и раздвижения архитектурен план в едно жилище могат да бъдат отлична предпоставка за избора на оригинален интериор. Ще ви отведем в един елегантен дом, разположен на 96 кв.м., усвоени максимално функционално.

Интериор в сиво и бяло, луксозно обзавеждане, геометрични зависимости в пространствата и доза модернизъм са малка част от особеностите на жилището.

Бялата основа на помещенията е сигурно и стилно решение. В съчетание с изискания сив интериор и интересните акценти в сребро, плюш, мрамор и дърво, изгледът на най-обитаваната част от дома добива истински модерен вид.

Всекидневна, трапезария и кухня са обединени в една голяма отворена площ, но сами по себе си са отлично подчертани с характерна визия. Холът е изолиран с помощта на мека мебел, деляща пространството от трапезарията, а кухненската част е снежнобяла и гланцирана, разграничаваща се от плюшените столове и дървената трапезна маса за хранене. От всеки ъгъл лъха свежест и добре балансиран, изискан стил.

Вградените ниши в кухнята и комбинацията от съвременни и ретро решения са печалившата формула в обзавеждането. Бял лак, черно и инокс са водещия избор на дизайнерите. Мебелите са с правилни форми, пространствата са максимално усвоени, а визията – перфектна.

Кухня в бялоСветъл ламинат в сивата гама е поставен по пода във всяка от стаите в дома. Поддържа се лесно, а леките, фини райета придават особена свежест в общия план.

Една от трите спални, която виждаме на снимките, се характеризира с романтична атмосфера и премерена доза шик. Легло с масивна плюшена табла, ниши със скрито осветление, нежни акценти, красиво кресло и изискан полилей в концептуалните бяло и сиво правят обстановката интимна.

Спалня в бяло и сивоМокрото помещение е семпло обзаведено, но стилно реализирано. Мраморна баня в бяло и черно – класика, съчетаваща специална атмосфера, простор и удобство.

Гардеробната е важна част от пространството в дома. Изисканият полилей и стилната памучна завеса на прозореца превръщат стаята в елегантен щрих от общата сиво-бяла концепция.

Този прекрасен дом е отличен пример за функционалност и красота.

Онлайн магазин на GRANDecor