Екзотичен хотел насред джунглата в Бали

Екзотичен хотел насред джунглата в Бали

Представяме ви едно приказно местенце на остров Бали, в долината на река Ayung. Това е невероятния екзотичен хотел Alila Ubud, дело на австралийския архитект Kerry Hill, който е специалист в проектирането на тропически азиатски пространства.

От пръв поглед ни грабват необятни гледки и красиви нюанси на зеления цвят. Хотелът е уютно разположен сред пищните джунгли, далеч от центъра на град Убуд. Разполага с 56 стаи и 8 луксозни вили в типичен за региона стил.

Отвътре – стил, синхрон и естетика. Впечатление правят няколко основни неща. Цветовете са семпли и нежни като преобладават бежово, бяло и бледо кафяво. Изчистените форми са преобладаващи, а мебелите и облицовките са от естествена дървесина. Симетрията в подредбата на стаите носи допълнителна свобода в пространствата.

Красивите семпли акценти като балдахин над голямата спалня и венециански щори създават интимност и романтична атмосфера.

За завършек на красивата картина прибавяме и “инфинити” басейн сред пищната зеленина и щедро пространство. Райско кътче!

Онлайн магазин на GRANDecor