Едноетажна къща с бял интериор и винтидж акценти

Изискана трапезария

Много важен фактор за удобството вкъщи е пространството. Когато имаме наличната квадратура, лесно можем да постигнем мечтаната подредба. Ще ви пренесем в красив и уютен дом в Дания. Едноетажна къща с внушителни размери, безупречен бял интериор и завладяваща винтидж декорация.

По класически пример основните тонове в екстериора на къщата са бяло и черно. Тъмна ламперия по стените и покрива са в контраст със снежнобелите дограми. Дворът е просторен и перфектно озеленен. Бледосиви павета обхождат пространствата около постройката. Ратанови кресла и масички са част от екстериорната визия. Сянката е гарантирана със сгъваем сенник, монтиран под покрива на къщата. Хортензии, папрати и лавандули са нежната част от зеленината на двора.

Едноетажна къща с веранда

Вътрешното пространство е фунционално разпределено. Нестандартната орнаментика на тавана и пищните кристални полилеи напомнят за модерна визия с леки ретро мотиви. Макар и със съвременна визия, в интериора на всяка стая откриваме винтидж елементи. Състарени мебели заемат площта, както на хола и трапезарията, така и в кухнята на домакините.

От магазина: Винтидж акценти в бяло

Пространствата са отворени едно към друго и това създава допълнително усещане за простор. Стилна колона с вградена камина разделя площта на трапезарията и хола. Старите маслени картини по стените, плетените кошници по пода и порцелановите свещници са само малка част от акцентите, характеризиращи обаянието на тази едноетажна къща в бяло.

Трапезария в бяло

Съчетанието на винтидж мебели с миниатюрни  LED луни по тавана стои изискано дори и в спалнята. Едно свежо подредено пространство с цилиндрична камина, памучни постели, мека мебел, тоалетка, модерен телевизор  и практични гардероби. Всичко необходимо да се чувстваш удобно в най-личното пространство от дома си.

Спалня в бяло

Банята е луксозна и много практична. Изцяло в общата концепция, тя  е светла, еднотонова и отлично балансирана като обзавеждане. Модернизъм и перфекционизъм лъхат от всеки ъгъл на помещението.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Очарователна крайбрежна къща с бял интериор

П-образната форма на къщата предразполага към големи коридори. Те са дълги и изцяло съобразени със стилистиката. Множеството картини по стените са тенденциозно окачени в точни редове и колони, което създава чувството за перфектната подредба.

Множеството прозорци отварят гледка към красивата природа и този дом се превръща в едно идеално кътче за спокоен и щастлив живот.