Едноетажна къща с интериор в светли цветове

Едноетажна къща в светли цветове

Заповядайте в дома на Карлос и Мариса в сърцето на Каталуния. Те осъществяват дългогодишната си мечта, закупувайки стара едноетажна къща, която успешно обновяват по свой собствен вкус. За реновирането двойката се доверява на професионализма на Auquer Prats Arquitecture, а за интериорния дизайн разчитат студио Ester Prat.

Преобразявайки старата постройка, архитектите запазват специфични особености на къщата – гредореди по тавана, зидана камина в хола, овален свод в кухнята, заоблени детайли и частично каменни стени. Един от основните приоритети видимо е светлината. Големи френски прозорци са обгърнали къщата от всички страни. Дървото присъства във всяко помещение на дома като част от стилното обзавеждане с естествени материали.

Холът е просторен и открит с гледка към природната картина навън. Удобната мека мебел и работния кът до камината са в абсолютен синхрон с красивите дървени ламперии на стените и масивните греди по тавана. Едноцветни килими, лампиони и плетени кошове присъстват в декорацията на стаята.


 

От магазина на GRANDecor: В земни тонове


 

Част от общата площ на дневния тракт са трапезарията и кухнята. Масивна дървена маса, старинни столове и шкафове, щори с автентична визия и плетен полилей са част от характеристиките на този симпатичен кът. Съчетанието на старинната архитектура и модернистичното обзавеждане създават усещане за комфорт и домашен уют.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Стара сграда освежена със стилен интериор

Многото прозорци пропускат естествената светлина в стаята и това създава допълнително настроение. Интересни бар столове около кухненския остров контрастират на фона на останалата част от обзавеждането.

Кухня в светли цветове

Обединяващият акцент на територията на цялата къща безспорно е интериора в светли цветове. Бяло, кремаво, бежово и млечносиво са основните тонове, изпълващи пространствата.

Спалнята е комфортна и релаксираща. Голямо легло, вграден гардероб, плъзгаща се входна врата, работен кът и солидно количество свободна площ са специфичните особености на това интимно помещение. Изборът на пъстри памучни покривала придава леко шаби шик усещане в обстановката.

Спалня с работен кът

Банята е кокетна и спретнато обзаведена. Бяло и бежово са избора за цветове. Каменни стени, вана и умивалник носят полъха от миналото, а красиви ролетни щори на прозореца, нестандартни батерии и осветление символизират модернизма в пространството.

Този проект е отличен пример за стилна и приятна атмосфера, съчетаваща очарованието на няколко различни епохи. Насладете се!

Онлайн магазин на GRANDecor