Стилен реновиран апартамент в Мадрид

Това преобразено жилище в Мадрид, Испания вече е ярък пример за красив дом. Разположено е на площ от 90 кв.м. и въпреки, че е част от сграда, строена през 1920 година, вече е стилен и модерен, реновиран апартамент

Обновяването на един стар дом си е същинско предизвикателство. С повече въображение и фантазия може да се постигне забележителен ефект. Това преобразено жилище в Мадрид, Испания, вече е ярък пример за красив дом. Разположено е на площ от 90 кв.м. и въпреки, че е част от сграда, строена през 1920 година, вече е модерен реновиран апартамент.

Архитектите от Dimensi-on придават уникален израз на жилището, като запазват ретро излъчването му и го подчертават посредством съвременни шик решения.

В основата на успешното реновиране в случая стоят изборът на ефектен декор и прецизност в пространствения дизайн.

За основа, специалистите са избрали да тонират в бяло, за да подсилят ефекта с разнообразие от цветни мотиви на светлия фон. Комбинацията от сребристо, резеда, жълто, цикламено, тюркоаз и черно придава свежест и живот на помещенията.

Щедрите високи тавани позволяват да имаме усещането за допълнителен простор в стаите.

Съвременните арт мотиви по стените и мебелите са в отличен баланс с бароковото излъчване на старата камина. Масивните ретро врати между помещенията също изглеждат добре на фона на цветните щрихи, изразени чрез мебелите и дамаските.

Тук разкриваме цял калейдоскоп от цветове, събрани в райе, пипит, цветя и разнообразни геометрични решения. Ако ви звучи хаотично, просто погледнете галерията и ще се уверите, че всичко в този реновиран апартамент е премерено и красиво.

Изборът на осветление е безкомпромисен – неонови светлини и модерни иноксови лампиони са малка част от оригиналните хрумки на дизайнерите. Художествените произведения по стените и оцветените ретро елементи придават допълнителен чар на жилището.

Насладете се на този красив, цветен дом, създаден с чувство и солидна доза въображение!

Онлайн магазин на GRANDecor