Дървена хижа сред очарователната шир на Юта

Дървена хижа сред очарователната шир на Юта

Всичко, което е конструирано от дърво дава ясна заявка за уют, топлина и доза идилия. И тази дървена хижа не се различава от традиционнато. Wolf Creek Ranch е очарователен съвременен превод на традиционните отпечатъци на времето. Построен на територията на 160 декара овцеферма в гористата местност Юта, тази 8600 кв. фута дървена хижа издава същността си чрез качествен проект и безупречно строителство. Дело е на професионалистите от Shubin+Donaldson Architects.

Уникална обработена дървесина обгръща цялата хижа. Външната облицовка е умело комбинирана с красиви каменни блокове. Интериорният дизайн е стилен и изискан. Светло дърво от тавана до пода стопля атмосферата в тази дървена хижа. Красив гредоред, вградени камина в каменни плочи, съвременни меки мебели, големи прозорци и огромно количество светлина. Интериорите са леки, минималистични и деликатни.

Внимателното балансиране на структурни модели и текстури са в абсолютна хармония с околната среда. Щедрото остъкляване филтрира всеки слънчев лъч и създават гоблен от светосенки и жива топлина.

Като същински израз на земята, тази дървена къща олицетворява духа и историята на нейното обкръжение чрез своета строителство и естетика.

via

Онлайн магазин на GRANDecor