Дървената колиба La Arboleda

Дървена колиба

“La Arboleda” е дървена колиба с жилищно пространство от около 195 квадратни метра. Намира се в Тексас, САЩ и е създадена от компанията “Reclaimed Space”.

Колибата е направена от различни рециклирани материали, като дърво, ламарина и други. Също така са прилагани различни природосъобразни и безотпадни технологии.

Постройката е правоъгълна, с дървени стени в естествен цвят, а вратите от рециклирана ламарина са боядисани в ярко тюркоазено. Има открита и закрита веранда. Прозорците са широки, от пода до тавана и плъзгащи се, като така осигуряват достатъчно светлина, а и място, ако трябва да се внесе нещо по-обемно в колибата.

Вътре обзавеждането е в рустикален стил, като цветовете са пастелни и топли. Стените са дървени, диванът във всекидневната е с пъстра дамаска, а светло кафявото кожено кресло се вписва в цветовата гама. Кухненският кът е малък, с вградени уреди и удобен висок плот, който го отделя от останалата част на помещението. Спалнята е с широко легло и прозорец към закритата веранда. Над прозореца е закачен ковьор във фолклорен стил, а стената зад леглата се краси от платно с природна картина. Жилището разполага и с баня, с интересни дървени старинни шкафове.

Превъзходен екологичен проект за малко пространство с всички съвременни удобства!

Онлайн магазин на GRANDecor