Дом с футуристичен дизайн

Дом с футуристичен дизайн

Невероятната къща, която избрахме да ви покажем днес ни впечатли със зашеметяващата си съвременна архитектура и футуристичен интериорен дизайн. Създател на този прекрасен 3-етажен дом е DI Johann Lettner, който залага на изчистен минималистичен стил при избора на обзавеждането. Освен с изключително модерен стил, интериорът се характеризира с нежна цветова палитра в преобладаващи светли тонове, а усещането за спокойствие се допълва и от голямото количество дневна светлина.

Огромните панорамни прозорци и стъклен таван на този съвременен дом наподобяват изящна стъклена кутия, разкриваща красиви гледки към околността. Разглеждайки снимките, почти невъзможно е да пропуснете стълбището, разположено в центъра на жилището. Уникалният му дизайн с липса на парапети създава илюзия за безтегловност, а вие не просто изкачвате стълби, а сякаш се носите нагоре.

Интересен аспект в рамките на този проект е безспорно и оформлението на банята. Както навсякъде, така и тук, стъклените стени позволяват да се полюбувате на красив изглед към града, а излежавайки се във ваната, можете да съзерцавате вечер дори необятното звездно небе. В допълнение, не можем да пропуснем да отбележим и колко впечатляващ е и потъналия в зеленина вътрешен двор с басейн.

Невероятната футуристична архитектура в идеална геометрична симетрия  е безупречно съчетана с интериора и превръща този стъклен дом в едно истинско бижу!

източник