Доза вдъхновение от един модерен и стилен дом

Почерпете вдъхновение от един модерен и стилен дом

Този модерен и стилен дом е и студио на фотографа Майк Пен и се намира в Лондон. То представлява триетажно жилище със стилно модерно обзавеждане. Дизайнът е дело на TG-Studio и е истинско вдъхновение за всеки, който търси ярка съвременна визия.

Едно от първите неща, които забелязваме са семплите пространства, комбинирани с  интересни чупки в архитектурен план. Цялото жилище е моделирано в модерна визия с елементи на индустриален стил. Лакираните повърхности са балансирани перфектно с ефектни тухлени стени. Пространствата са модифицирани в три кокетни нива.

Офис студиото и спалнята за гости заемат партерната част. Средният етаж е изграден като удобна социална среда, а най-високото ниво заемат личните пространства на собственика, като сред тях се откроява обширна гардеробна.

Цветовите импулси в дома са много и разнообразни. На базата на светъл тон, впечатление правят стилни акценти в ярки цветове.

Осветлението е съвременно решено с LED пана и отзвук от индустриалния стил – красиви лампи с метални конструкции.

Изкуството е приоритет в избора на дизайнерите. Красиви и нежни произведения са окачени по стените. За всяко помещение е подбрано подходящо и стилно решение като акцент.

Присъствието на дървени ламперии и прави геометрични форми показва семпла, но красива и ефектна визия.

Това местенце може да бъде истинско вдъхновение, за всеки, който се стреми да постигне модерен и стилен дом.

източник

Онлайн магазин на GRANDecor