Закътана в крайградската вилна зона, тази двуетажна семейна къща предлага всичко, от което едно семейство може да се нуждае в почивните дни – уют, спокойствие и възможност за пълноценен отдих с любимите хора.

Архитектурата е семпла, но успява да осигури всички удобства върху жилищна площ от 169 кв.м. Къщата разполага с два жилищни етажа, веранда, тераса, гараж и сауна, а на терасовидния двор откриваме басейн, барбекю и уютен кът за отдих на открито.

Къща с двор и басейнПървият етаж е зает от дневна с отворен план, която приютява кухнята, трапезарията и хола. Бар столове са разположени на две места в кухненския бокс, което предлага удобно място за закуска или за приятен разговор докато вечерята се приготвя. Срещу комфортния диван в хола е позиционирана камина, облечена с бял фаянс и златисти акценти. В близост откриваме и любимо място в дома – кът за четене, обзаведен с удобно кресло и висок хромиран лампион.

Всекидневна с отворен планНа горния етаж са разположени родителска спалня и три детски стаи, всички със скосени тавани.

Хармония е ключовата дума, която най-добре би могла да опише интериора на тази очарователна вила. Семплият класически стил на обзавеждането е в преобладаващо бяло, с акценти в по-тъмни монохромни цветове.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА: Перфектната къща с басейн извън града

Стените и таваните в почти всички помещения са покрити с декоративни плоскости, имитиращи дървена ламперия, което от една страна се съчетава отлично с ламинатните подове и с керамичните и фаянсовите повърхности, а от друга страна, създава един почти рустикален топъл уют.


 

От магазина: Обзавеждане в монохромни цветове


 

За смекчаване и разнообразяване на подчертаната сиво-бяла гама в интериора, са предвидени и различни цветни елементи, най-вече в текстила и декорацията.

Безспорно най-впечатляващ, обаче, е перфектно озелененият двор, който предлага място за забавление и релакс, както на децата, така и на родителите. Дали ще изберете разхлаждане в басейна, почивка на шезлонгите, вкусна вечеря на барбекю или питие с близки на верандата, гарантирано ще се чувствате добре в подобна атмосфера.

Онлайн магазин на GRANDecor