Балбоа Айлънд е кътче с гледка към незабравими калифорнийски залези над пристанището на Нюпорт Бийч. Перфектно място за релакс и сърф в градска среда, затова и проектът изготвен от Николета Контрова от студио Artimpact събира в едно уютен дизайн със закачливи пространства за забавление и почивка.

Двуетажната къща е решена в индустриален стил и се състои от 5 спални, самостоятелно студио, 4 бани и 2 всекидневни.

В общите части преобладава сивата гама, като е постигнат визуален интерес и топла атмосфера чрез смесването на разнообразни материали и текстури.

ВИЖ ОЩЕ: Двуетажна семейна къща с голям двор и басейн

Макар да преобладават метал, тухла и камък, студенината им е туширана с мек бежов цвят по стените, дърво и романтични морски фотографии, окачени в целия дом.

Двуетажна къща за гостиДневната на първия етаж разполага с билярдна маса, бар маса и голям кът за разговор и игри до стълбите, водещи към всекидневната.

Горе общите части са с отворена концепция и както е прието за южна Калифорния, пространството предполага indoor-outdoor living. Това е постигнато с плъзгащи се стъклени врати към голямата тераса, която разполага с барбекю и няколко къта за почивка.

В кухнята преобладават метални повърхности с цел лесна поддръжка и издръжливост, предвид многобройните гости в къщата през активния сезон. Бижуто на този етаж е мраморния бар, който разделя визуално пространството на работна зона и зона за релакс.

Онлайн магазин на GRANDecor