Да върнеш живота в дома с невероятна реставрация

Да върнеш живота в дома с реставрация

С дизайнерски умения и чувство за креативност може да се постигне много в един дом. Понякога удоволствието да направиш реставрация е по-голямо от варианта да си купиш ново съвременно готово за жилище. В един стар дом има история, съдби, носи заряда на миналото и това го прави още по-ценен.

Добър пример за отлична реставрация е този одухотворен апартамент. Боядисан изцяло в бяло, тук е запазен всеки ценен детайл от сградата. Красивите фризове и гредите по тавана, радиаторите по стените, както и тухленият гръб в средата на хола. Съчетани с многото прозорци и голямото количество светлина което навлиза в жилището, тези детайли запазват спецификата и духа на поколенията, живели тук.

Няколко красиви лампиона в черно се сливат отлично с класическата бяла кухня. Старите саксии оживяват, като само ги поставим върху дребните табуретки от баба. А наред с медния ретро умивалник, луксозната баня, боядисана в тъмно и подчертана със стилни акценти, се вписва прекрасно в съвремието. Свържете миналото и бъдещето в настоящето.

Онлайн магазин на GRANDecor