Въздействащо излъчване на винтидж офис

Въздействащо и провокативно излъчване на винтидж офис

Солидна доза естетика, изискан стил, богати текстури и масивни форми. Това е изборът ни за днес – винтидж офис, който няма да ви остави безпристрастни.

Това интересно решение за работен кабинет е дело на руският дизайнер Денис Красиков. В този офис откриваме винтидж дизайн, винтидж мебели, тухли, дърво и красива орнаментика. Той носи вкуса на миналото и удобствата на настоящето.

Ретро дизайнът е изразен чрез тъмни, натурални цветове, масивни и удобни кресла. Подходящи са и решенията за офис обзавеждане, етажирана площ, дървени конструкции и ламперии. Наблюдаваме ефектни пана по тавана, страхотен дървен под, настолни и висящи осветителни тела с винтидж орнаментика. Всеки един детайл довършва ефекта в общата визия. Солидните тапицерии на мебелите в комбинация с ефектните пана с надписи по стените са оригинален символ на времето.

Въпреки изобилието от текстури и масивните мебели, този винтидж офис изглежда балансиран и умерено обзаведен. Дори щорите на прозорците допринасят за красивия облик на стаята. Пространството е не особено голямо, но за сметка на това не изглежда претрупано и натоварено.

Насладете се на този офис с винтидж визия!

източник

Онлайн магазин на GRANDecor