Всички дни са почивни на тази уютна веранда

Всички дни са почивни на тази уютна веранда-3

Като цяло хората отделят огромно внимание на интериора при първоначалното обзавеждане, така че да го направят максимално приветлив и предразполагащ. В това няма нищо лошо, но не бива да се забравя и че декорирането на екстериора трябва да се вземе също толкова насериозно колкото и подредбата на вътрешността на дома.

Когато става въпрос за обзавеждане на външно пространство за разпускане и почивка, няма да ви навреди, ако почерпите вдъхновение от тази покрита уютна веранда.

Нещото, което прави това място толкова очарователно е изборът на мебели в стил „шейсетте”. Подсилен от възглавничките и покривката в бяло-синьо райе, стилът става още по—идиличен. Неутралните цветове и естествените материали като камък и дърво допринасят за цялостното усещане за спокойствие и домашен уют. Иначе провинциалният и дори леко състарен облик винаги прави всяко помещение (а и място на открито) много по-приветливо и комфортно и примерът за това е пред очите ви.

Като се замислим, ако вече разполагаме с площадка пред къщи, това си е направо шанс върху нея буквално да си построим собствено място за релакс и отдих. Разгледайте снимките и вижте колко добре се е получило това в случая.

Онлайн магазин на GRANDecor