Всички дни са почивни на тази уютна веранда

Всички дни са почивни на тази уютна веранда

Като цяло хората отделят огромно внимание на интериора при първоначалното обзавеждане, така че да го направят максимално приветлив и предразполагащ. В това няма нищо лошо, но не бива да се забравя и че декорирането на екстериора трябва да се вземе също толкова насериозно колкото и подредбата на вътрешността на дома.

Когато става въпрос за обзавеждане на външно пространство за разпускане и почивка, няма да ви навреди, ако почерпите вдъхновение от тази покрита уютна веранда.

Нещото, което прави това място толкова очарователно е изборът на мебели в стил „шейсетте”. Подсилен от възглавничките и покривката в бяло-синьо райе, стилът става още по—идиличен. Неутралните цветове и естествените материали като камък и дърво допринасят за цялостното усещане за спокойствие и домашен уют. Иначе провинциалният и дори леко състарен облик винаги прави всяко помещение (а и място на открито) много по-приветливо и комфортно и примерът за това е пред очите ви.

Като се замислим, ако вече разполагаме с площадка пред къщи, това си е направо шанс върху нея буквално да си построим собствено място за релакс и отдих. Разгледайте снимките и вижте колко добре се е получило това в случая.

Онлайн магазин на GRANDecor