Впечатляващ речен круизен кораб

Впечатляващ речен круизен кораб

Ако искате да се срещнете отблизо с изумителната флора и фауна на амазонските джунгли, значи сте на правилното място. Ще се запознаем с петзвезден речен круизен кораб на име Aria. Пътува по река Амазонка и предлага неповторима гледка и усещане на пасажерите си.

Проектиран от перуанския архитект Jordi Puig за компанията Aqua Expeditions, той разполага с матирана черна грапава конструкция, 16 елегантно обзаведени кабини за гости, удобна столова, бар, фоайе зала, палуба за наблюдение и зона за релакс.

Голямата стъклена площ по конструкцията открива драматична видимост към пищната природа по крайбрежието. Паралелът между луксозно обзавеждане на кораба и дивата действителност наоколо е просто съвършен.

Нека надникнем отвътре! Кабините за гости са минималистично и стилно обзаведени. Естествените материи и материали са предпочетени от професионалистите. Дърво, памук, сатен и коприна подсилват общата визия и дизайн в интериора. Луксозни легла, кресла и бюра присъстват в стаите за гости. Особено предимство са големите открити прозорци на кабините. Този непосредствен допир с водата и природната среда е несравнимо удоволствие.

Общите площи на един круизен кораб са добре обмислено пространство. Предвид високата категория, тук няма нищо липсващо и нищо излишно. Ресторантът е обграден от прозорци, което е основното му предимство. Палубата с плътна сенчеста част, шезлонги и кресла е отличното място за релакс и наслада. Джакузито е подробност, която просто си тежи на мястото.

Дървените облицовки на територията на кораба свидетелстват за луксозния вид на плавателния съд. Кабините, коридорите, общите площи – всеки кът е облечен в красива плоскост от естествено дърво, а кожените дамаски в черен цвят допълват луксозната визия на кораба.

Ако не сте се возили на кораб и имате нужда да се запознаете с обзавеждането на едно такова място, не се колебайте и разгледайте галерията ни. Bon Voyage!

източник