Впечатляваща дървена къща край реката

Впечатляваща дървена къща край реката

Тази впечатляваща дървена къща край реката се намира в Woody Creek, Колорадо. Превърната е в практичен и красив дом от професионалистите на David Johnston Architects. С внушителния си външен вид и пространство, тя е един истински триумф на съвременната архитектура.

Наклонът на стените и големите прозорци на цялата територия позволяват от всеки кът на къщата да се наблюдава реката. По този начин и светлината навлиза лесно в помещенията.

Интересен е фактът, че в този дом може да се влезе, както от нивото на реката, така и от нивото на дърветата, директно през втория етаж. Вито стълбище позволява лесен преход между етажите.

Пространствата в къщата са открити и помещенията преливат плавно едно в друго. Камък, дърво и ковано желязо са основните материали, употребени в дизайна. Тук откриваме и едно образцово обзавеждане на всекидневна – камина, вградена в каменна стена, топли нюанси в мебелировката, модерна кухня в дърво и мрамор, стилен под от тъмен гранитогрес. Частичното появяване на мебели от миналия век придават усещане за спомени от миналото. Гъвкавите преходи на помещенията, различните форми на таваните и множеството прозорци са основния чар на тази дървена къща край реката.

Дори и пространството пред къщата е умело разпределено. Широка веранда създава усещане, че сте над реката, а кованите столове около кръглата каменна маса с вградено огнище в сърцевината, придават романтика на обстановката.

Насладете се!

 

Онлайн магазин на GRANDecor